Ict gids

Terug naar Ict startpagina

Start  »  Gids  »  I  »  Ict  »  Bedrijven Nederland

Bedrijven Nederland gids

Ict gids
Uw banner op deze locatie? Advertentie info

1. Boon IT
IT diensten. Particulier & Bedrijven-VoIP al vanaf 3.99 per maand

http://www.boonit.nl/

2. Easy Office Online
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Easy Office Online

http://www.easyofficeonline.nl/

3. Freelance Systeembeheer
Freelance Systeembeheer is al sinds 2001 een professionele ICT dienstverlener voor het MKB in Nederland. Gespecialiseerd in het beheren en migreren van Microsoft netwerken.

http://www.freelancesysteembeheer.nl/

4. Have-it.nl
Bent u op zoek naar maatwerk software om de informatiestromen binnen uw organisatie te stroomlijnen? De maatwerk software van HAVE-IT is een betrouwbare en goedkope oplossing! Naast software op maat biedt onze organisatie ook standaard software aan tegen aantrekkelijke prijzen en met een goede begeleiding.

http://www.have-it.nl/

5. ICT Apeldoorn - Bosworx.nl
BosworX,ICT specialist uit Apeldoorn,levert de totaaloplossing voor automatisering van organisaties met 10 tot 500 werkplekken (vast en/of flexibel)waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit, continuiteit, veiligheid en kostenbeheersing geoptimaliseerd zijn.

http://www.bosworx.nl

6. JSE ICT-experts
JSE ICT-experts uit Gramsbergen (Hardenberg) is een bewezen ICT-partner die al bijna 30 jaar in de markt is voor ICT beheer.

http://www.jse.nl/

7. Optimatic ICT Solutions
Optimatic ICT Solutions biedt ICT oplossingen voor het MKB. Wij bieden onder andere netwerk- en systeembeheer, on-line backup, lease van apparatuur, VoIP, computer beveiliging en consultancy.

http://www.optimatic.nl

8. Projecten, Techniek - FreshConnections
FreshConnections is gespecialiseerd in het leiden en uitvieren van projecten op het gebied van Citrix, Microsoft en Security. FreshConnections biedt totaaloplossingen voor ICT beheer in groot en kleinbedrijf.

http://www.freshconnections.nl

9. WSB solutions
Nog geen beschrijving ingevoerd voor WSB solutions

http://www.wsb-solutions.nl/