Ict gids

Terug naar Ict startpagina

Start  »  Gids  »  I  »  Ict  »  ICT Beheer & Security

ICT Beheer & Security gids

Ict gids
Uw banner op deze locatie? Advertentie info

1. ICT beheer Eindhoven
Javelin ICT ondersteunt als ICT-totaalpartner al meer dan 10 jaar MKB-organisaties met hun ICT vraagstukken. Vanuit ons kantoor in Eindhoven (op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven) bieden wij diverse ICT dienstverlening aan.

http://www.javelinict.nl

2. Netwerk installatie en onderhoud Systeembeheer Den Haag
Onze netwerk systeembeheerders zijn gespecialiseerd in het installeren, migreren, upgraden, beheren en onderhouden van uw netwerk. Dit kan op ad-hoc basis, maar ook binnen een vast beheerscontract, zowel op locatie als remote.

http://www.lan-services.nl/

3. Provisioning - Tools4ever.nl
Iedere mutatie in het HR systeem (bijvoorbeeld een nieuwe medewerker, naamswijziging, functiewijziging of uitdiensttreding) wordt automatisch gedetecteerd. UMRA's User Provisioning voert vervolgens automatisch het bijbehorende scenario uit.

http://www.tools4ever.nl/software/umra-identity-and-access-management-software/use...

4. SYSINT
SYSINT is een professionele ICT dienstverlener. Ondersteund door solide en betrouwbare partners, biedt SYSINT een breed pakket producten en diensten met betrekking tot kantoorautomatisering.

http://www.sysint.nl

5. Virtual Private Office
Virtual Private Office is een dienst die het traditionele netwerk vervangt voor een complete digitaal kantooromgeving. Zorgeloos en plaatsonafhankelijk in loggen op het netwerk. Met VPO ook Online Back-up, Intranetsoftware en dynamische websites

http://www.vpo.nl

6. VLAMea B.V.
Server security & linux based beheer. VLAMea BV biedt diensten aan waarbij men zich volledig richt naar uw wensen. Onze dienstverlening omvat de volgende componenten: 1. Hoogwaardig beheer van uw ICT-infrastructuur; 2. Professioneel verrichten van ad

http://www.vlamea.nl